Wat is eetbare print? En wat kun je met deze prints?

Eetbare print is een speciaal soort papier. Maar wat voor papiersoort precies? Wat is eetbare print. En als je een kleuren laserprinter kopen gaat, kun je dan voor het printen van documenten kiezen voor eetbare prints? In dit artikel lees je de antwoorden op deze intrigerende vragen.

Wat zijn dat precies, eetbare prints?

Eetbare prints zijn grotere of kleinere afbeeldingen en teksten, vaak in tal van kleuren, die op een taart, op koekjes, (cup)cakes of andere lekkernijen gelegd kunnen worden om die te verfraaien. Zo kun je bijvoorbeeld een print laten maken van een foto van je zoontje, dochter, je partner of een vriend, die op een lekkernij aanbrengen en dat als cadeau geven.

Kun je tekst of afbeeldingen printen op eetbaar papier?

Het leuke van eetbare prints is dat de moderne generatie eetpapier zo sterk is, dat je hier eenvoudig op kunt printen. Een kleuren laserprinter kopen en die gebruiken voor het afdrukken van A4’tjes van eetpapier is dus een prima plan.

Wat kun je met eetbare prints allemaal doen?

We noemden net al een belangrijke functie van eetbare prints, namelijk het gebruik van prints op taarten, cupcakes en bijvoorbeeld gebakjes, om deze op een visueel fraaie manier te personaliseren. Eigenlijk zijn de mogelijkheden qua ontwerp voor eetbare decoraties eindeloos. Zo kunnen er exacte foto’s in kleur nagemaakt worden als eetbare print. Maar ook qua vormgeving en grootte zijn er tal van mogelijkheden. Dus hoe creatief je ook bent, door gebruik te maken van eetbare prints kun je jouw overvloedige creativiteit altijd kwijt!

En nog een paar voordelen van eetbare prints

Eetbare prints hebben naast de al genoemde pluspunten – nog meer moois te bieden voor wie hier interesse voor heeft. Zo is het (laten) maken van eetbare prints tegenwoordig heel eenvoudig online te regelen. Via speciaalzaken kun je foto’s of ontwerpen voor eetbare prints uploaden en laten maken. Zo simpel werkt het tegenwoordig via internet. Prettig is verder dat het laten maken en bezorgen van prints voor lekkernijen voordeliger is dan vele mensen denken. Voor het geld hoef je het in elk geval niet te laten. Dus bezoek nu de website van een voordelige winkel, waar je snel en eenvoudig jouw eetbare prints kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.