Beveilig je tablet met een iPad houder

Het gebruik van tablets in winkels en op beurzen en evenementen is steeds populairder. Ze worden hier gebruikt voor verschillende doeleinden. De kans is alleen altijd aanwezig dat de iPad gestolen kan worden op zulke drukke plekken. Je kunt er dan het beste voor kiezen om je tablet te beschermen met een iPad houder. We gaan je uitleggen hoe dit werkt.

Tablet op het werk

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om te werken met tablets. Dit kan op veel verschillende manieren en in veel verschillende branches gebruikt worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bezorger die de order afrondt op de tablet of een winkel die de tablet als kassasysteem gebruikt. Ook zie je vaak dat op beurzen en evenementen gebruik wordt gemaakt van een iPad voor het demonstreren van informatie of om mensen zich in te laten schrijven voor de nieuwsbrief of andere informatie.

Zo is een tablet op veel verschillende manier in te zetten op de werkvloer. Alleen hierdoor ontstaat ook de kans dat de tablet gestolen kan worden. Zeker wanneer je op een drukke beurs staat of wanneer je je even omdraait in de winkel. Dit is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

Tablet beveiligen

Gelukkig zijn er verschillende manieren om je tablet of iPad te beveiligen. Zo zijn er bijvoorbeeld tablet sloten of standaards waar je ze in vast kunt zetten. Op die manier kun je de tablet of iPad alleen nog loskrijgen wanneer je de bijgeleverd sleutel gebruikt. Deze sloten zijn dan ook niet makkelijk door te knippen, waardoor het moeilijker is geworden om het te stelen. Zo zit je tablet of iPad veilig vast.

IPad als kassa gebruiken

Als je in een winkel staat en je gebruikt een iPad als kassa systeem, dan is een iPad houder wel zo handig. Dit werkt zelf een stuk fijner en zal ook duidelijk zijn voor je klant. Naast dat je in zo’n iPad houder je iPad stevig en veilig vastmaakt, zijn er ook nog verschillende accessoires voor.

Zo kun je naast je iPad bijvoorbeeld ook nog je pinautomaat in de houder vast maken. Zeker wanneer je een mobiel pinautomaat hebt is dit ideaal. Zo zal je hem niet kwijt kunnen raken en zit hij ook stevig vast in de iPad houder. Zo ben je ervan verzekerd dat je tablet veilig is en je hem niet de hele tijd door je winkel met je mee moet nemen om te voorkomen dat hij gestolen wordt.

Tip: Tabletpro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.